Scannen naar AFAS

 

 

Scannen naar AFAS


Vaak wordt informatie over klanten of relaties binnen een bedrijf op meerdere plaatsen bewaard. Zowel op papier als digitaal. Van de informatie op papier bestaan vaak kopieën, waarvan niet altijd duidelijk is welke versie de juiste is. Bovendien is papieren informatie niet altijd effectief af te schermen voor onbevoegden. Het gevolg? Tijdverlies door onnodig lang zoeken en een gebrek aan controle over de integriteit van uw documenten. AFAS biedt u hiervoor de oplossing!

 

Binnen AFAS is het echter mogelijk om alle informatie op één controleerbare plek te bewaren. Digitale dossiervorming. Eenvoudig!

 

Functionaliteit

Met behulp van de oplossing SCANNEN NAAR AFAS ver­werkt u scans van papieren documenten direct in uw AFAS Profit / AFAS Online omgeving. U scant de documenten op uw MFP en deze worden direct met de juiste informatie opgenomen in het Dossier van bijvoorbeeld uw klanten, leveranciers, medewerkers of één van de andere twintig beschikbare bestemmingen die ondersteund worden door de AFAS connector.

 

Via een live verbinding worden documenten direct in de juiste workflow verwerkt binnen de AFAS Profit / AFAS Online database. Ook wijzigingen die aan de zijde van AFAS worden gemaakt zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een account, zijn direct beschikbaar op uw MFP. Orders, facturen en alle andere documenten kunnen direct in het digitale relatie-dossier worden geplaatst. En met de vooraf ingestelde keuzemogelijkheden voegt u eenvoudig extra informatie toe aan de gescande documenten. Hier­door hebt u direct alle gegevens digitaal beschikbaar. Het voordeel dat hiermee behaald wordt? Nooit meer zoeken in stoffige archiefkasten, geen minutenlange speurtochten in Windows naar (verkeerd geplaatste) documenten, maar direct alle gegevens in het digitale relatiedossier beschik­baar.

 

Doelomgevingen

Deze bundel is bedoeld voor bedrijven, overheden of andere instellingen die gebruik maken van AFAS Profit of AFAS Online. Met de AFAS connector is het mogelijk om direct vanaf uw MFP te scannen in Profit ERP software – ongeacht of deze lokaal geïnstalleerd is of vanuit de cloud wordt gehost.

 

De oplossing kan tevens werken als input module voor bijvoorbeeld postverwerking, diverse afdelingsdocumenten en andere digitale beheer oplossingen. Voor elke organisa­tie waar veel gescande documenten moeten worden bewaard, is deze oplossing van toegevoegde waarde.

 

eCopy ShareScan

De bundel is gebaseerd op het pakket eCopy ShareScan. Buiten de bundel biedt eCopy diverse andere functies. eCopy is een server gebaseerde oplossing die zorgt voor het verwerken van gescande documenten. Deze software koppelt de multifunctional aan uw bedrijfs-applicaties, zoals AFAS. Daarmee is het mogelijk bedrijfs-processen te automatiseren door papieren documenten te digitaliseren en te verwerken in informatie die verder kan worden bewerkt.

 

eCopy ShareScan werkt als een service en heeft een aantal ICT beheer vriendelijke eigenschappen. Hierdoor worden document-processen sneller en met minder moeite en fouten uitgevoerd dan wanneer met handmatige procedures wordt gewerkt.

 

Functies

Binnen AFAS Profit / AFAS Online kunnen documenten worden opgeslagen naar onder andere deze locaties:

 

– Organisatie / Persoon – Werkgever

– Inkooprelatie – Inkoopfactuur

– Verkooprelatie – Project

 

Buiten de inrichting van de AFAS connector biedt eCopy ShareScan diversie andere mogelijkheden. Vraag bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

 

– Tekstherkenning en conversie naar bewerkbare bestanden zoals Word en Excel.

– Ondersteuning voor PDF/A.

– Eenvoudige bediening door integratie op het scherm van de multifunctional. Het scherm maakt door interactie deel

  uit van de workflow.

– Van gescande documenten kan een bepaalde zone worden afgelezen, waarbij de afgelezen waarde als kenmerk

  kan worden gebruikt.

– Automatische verbetering van de beeldkwaliteit en verwijdering van blanco pagina’s.

– Gestructureerde opslag van documenten door het gebruik van kenmerken. Documenten worden eenduidig

  opgeslagen.

– De mogelijkheid om door de beschikbare mappenstruc­tuur te bladeren om zo de gewenste opslaglocatie te

  selecteren.

 

AFAS

AFAS Profit / AFAS Online is een geïntegreerd software-pakket, waarmee u alle afdelingen van uw organisatie probleemloos automatiseert. Profit ERP bestaat uit: CRM, HRM, Payroll, Financieel, Logistiek, Projecten, Abonne­menten, Fiscaal, Workflow- & Documentmanagement en beschikt tevens over de volledig geïntegreerde modules Competentiemanagement en Cursusmanagement.

Multifunctional

Het gebruiksvriendelijk touchscreen display van de Develop Ineo series maken u het scannen nog makkelijker. Het systeem is net zo eenvoudig te gebruiken als uw smartphone of tablet. Het ondersteund de bekende bewegingen zoals vegen, slepen met de vinger naar elkaar toe of uit elkaar bewegen om in en uit te zoomen.

 

Bekijk hier het assortiment Develop Ineo multifunctionals.

 

 

Offerte aanvraag  

Neem contact met mij op

Naam*
Telefoon: *
  bel-ons