OCR Basic

OCR Basic


Het scannen van een document kan vergeleken worden met het maken van een foto van een document. Deze foto of afbeelding bevat (nog) geen tekst. Via OCR software wordt de tekst in de afbeelding herkend en wordt het gescande document omgezet naar een bestand met digitale tekst. OCR staat voor Optical Character Recognition, met andere woorden: tekstherkenning. OCR helpt u bij het automatisch herkennen en indexeren van documenten in bijvoorbeeld uw post- of formulieren stroom. Door tekstherkenning kan een document later eenvoudig weer gevonden worden.

OCR MET HET GEMAK VAN HET MAKEN VAN EEN KOPIE

 

Functionaliteit

Hebt u soms ook moeite om uw gescande documenten terug te vinden? En als u uw document terug heeft gevonden, typt u de tekst op het document dan over? U bent niet de enige als u één of beide vragen bevestigend beantwoord. Deze bundel is gebaseerd op het eenvoudig scannen en doorzoekbaar maken van documenten. Dit maakt het terugvinden en bewerken van documenten eenvoudig. Documenten worden naar een vooraf ingestelde netwerk-map gescand. In deze map worden ze opgeslagen als doorzoekbaar en bewerkbaar bestand. Daarbij kan gekozen worden uit bijvoorbeeld een doorzoekbare PDF of Word document als bestandsformaat.

 

Doelomgevingen

Deze bundel is bedoeld voor bedrijven, overheden of andere instellingen waar het scannen van en naar de werk­plek “gewoon” bij de dagelijkse handelingen hoort. Ideaal voor bedrijven die met een MFP hun gescande documenten intelligent willen maken zonder hoge investeringen in dure server-oplossingen. Geschikt als basis voor archiverings-oplossingen waarbij tekst herkenning zeer gewenst is. Daarbij bestaat de mogelijkheid om verschillende document soorten automatisch te verwerken.

 

ABBYY FineReader

De bundel is gebaseerd op ABBYY FineReader. ABBYY FineReader creëert bewerkbare, doorzoekbare bestanden van scans of bijvoorbeeld digitale foto’s. Het biedt snelheid en uiterst nauwkeurige herkenning in verschillende talen. De werking van de bundel is gebaseerd op zogenaamde ‘Hot folders’ op uw netwerk. Dit betekent dat vanaf een willekeurige multifunctional naar een netwerkfolder gescand kan worden, waarna het bestand door ABBYY FineReader wordt opgepakt, verwerkt en in een ‘output’ foldergeplaatst wordt. Eenvoudig en effectief. Bestanden kunnen worden opgeslagen in verschillende bestandsformaten, zoals zoals PDF, PDF/A (voor archief­doeleinden), DOCX, XLSX, TXT, RTF, HTML,PPT(X) en meer.

 

Functies

– Voorkomt het overtypen van tekst, het gescande docu­ment wordt bewerkbaar opgeslagen.

– Diverse bestandsformaten mogelijk, zoals PDF, PDF/A (voor archiefdoeleinden), DOCX, XLSX, TXT, RTF,

  HTML,PPT(X) en meer.

– Voorkomt dat documenten achteraf handmatig aange­past moeten worden.

– Te gebruiken voor één of meerdere MFP’s door het ge­bruik van ‘hotfolders’.

– Maakt het mogelijk om documenten eenvoudig terug te vinden op inhoud door bijvoorbeeld de Windows zoek­functie

  te gebruiken.

– De bundel is een desktop oplossing. Dit betekent dat de software op een werkstation geïnstalleerd wordt. De

  software is niet in staat als service actief te zijn op een desktop of server.

 

Multifunctional

Het gebruiksvriendelijk touchscreen display van de Develop Ineo series maken u het scannen nog makkelijker. Het systeem is net zo eenvoudig te gebruiken als uw smartphone of tablet. Het ondersteund de bekende bewegingen zoals vegen, slepen met de vinger naar elkaar toe of uit elkaar bewegen om in en uit te zoomen.

 

Bekijk hier het assortiment Develop Ineo multifunctionals.

 

 

 

Offerte aanvraag  

Neem contact met mij op

Naam*
Telefoon: *
  bel-ons