OCR ADVANCED

 

OCR ADVANCED - DEVELOP


Het scannen van een document kan vergeleken worden met het maken van een foto van een document. Deze foto of afbeelding bevat (nog) geen tekst. Via OCR software wordt de tekst in de afbeelding herkend en wordt het gescande document omgezet naar een bestand met digitale tekst. OCR staat voor Optical Character Recognition, met andere woorden: tekstherkenning. OCR helpt u bij het automatisch herkennen en indexeren van documenten in bijvoorbeeld uw post- of formulieren stroom. Door deze indexen kan een document later eenvoudig weer gevonden worden.

 
EENVOUDIG SCANNEN EN DOORZOEKBAAR MAKEN VAN DOCUMENTEN
 

 

 

Functionaliteit

Hoe vaak scant u documenten naar een map op het netwerk? Om het document vanaf daar met een serie van handelingen op de juiste plek op te slaan. En het vervol­gens nooit meer terug te kunnen vinden. Deze bundel is gebaseerd op het eenvoudig scannen en doorzoekbaar maken van documenten. Dit maakt het terug-vinden en bewerken van documenten eenvoudig. Documenten worden naar een vooraf ingestelde netwerk­map gescand. In deze map worden ze opgeslagen als doorzoekbaar en bewerkbaar bestand. Daarbij kan gekozen worden uit bijvoorbeeld een doorzoekbare PDF of Word document als bestandsformaat.

 

Doelomgevingen

Deze bundel is bedoeld voor bedrijven, overheden of an­dere instellingen waar het scannen van en naar de werkplek “gewoon” bij de dagelijkse handelingen hoort. Ideaal voor bedrijven die met een MFP hun gescande documenten intelligent willen maken. Geschikt als basis voor archiver­ingsoplossingen waarbij tekst herkenning zeer gewenst is. Daarbij bestaat de mogelijkheid om verschillende document soorten automatisch te verwerken in een server-gebaseerde oplossing.

 

NSi AutoStore File Import

De bundel is gebaseerd op NSi AutoStore File Import. Buiten de bundel biedt NSi AutoStore File Import diverse andere functies. Zo is het mogelijk om barcodes te gebruiken bij de verwerking van documenten of bepaalde zones op het document uit te lezen die gebruikt kunnen worden als documentkenmerk. Deze kenmerken kunnen als los bestand worden opgeslagen (bijvoorbeeld csv, txt of xml) om door een applicatie geïmporteerd te worden. Daar­naast is het mogelijk om bijvoorbeeld beeldverbetering toe te passen of bijvoorbeeld blanco pagina’s te verwijderen. NSi AutoStore functioneert als een service applicatie en heeft een aantal ICT beheer vriendelijke eigenschappen. Hierdoor worden documentprocessen sneller en met minder moeite en fouten uitgevoerd dan wanneer met handmatige procedures wordt gewerkt.

 

Functies

– Voorkomt het overtypen van tekst, het gescande docu­ment wordt bewerkbaar opgeslagen.

– Diverse bestandsformaten mogelijk, zoals PDF, PDF/A (voor archiefdoeleinden), DOCX, XLSX, TXT, RTF, HTML,PPT(X) en

  meer.

– De bundel is een server gebaseerde oplossing. Dit betekent dat de software zelfstandig als service kan opereren.

– Voorkomt dat documenten achteraf handmatig aangepast moeten worden.

– Uitvoer naar meerdere document formaten tegelijkertijd.

– Te gebruiken voor één of meerdere MFP’s door het gebruik van ‘hotfolders’.

– Maakt het mogelijk om documenten eenvoudig terug te vinden op inhoud door bijvoorbeeld de Windows zoek­functie te

  gebruiken.

 

Multifunctional

Het gebruiksvriendelijk touchscreen display van de Develop Ineo series maken u het scannen nog makkelijker. Het systeem is net zo eenvoudig te gebruiken als uw smartphone of tablet. Het ondersteund de bekende bewegingen zoals vegen, slepen met de vinger naar elkaar toe of uit elkaar bewegen om in en uit te zoomen.

 

Bekijk hier het assortiment Develop Ineo multifunctionals.

 

Offerte aanvraag  

Neem contact met mij op

Naam*
Telefoon: *
  bel-ons