Managed Print Services

Managed Print Services 

 

Een volledig automatisch diagnostisch systeem dat continu op afstand het technisch functioneren en de status van de verbruiksmaterialen van uw printers bewaakt.

 

De functionaliteiten van MPS zijn in drie categorieën onder te verdelen.

 

 

Automatische storingsmelding

In het geval van een storing wordt veel pas actie ondernomen door een gebruiker, wanneer alle alternatieven uitgeput zijn. Hierdoor blijft een machine vaak onnodig lang buiten bedrijf.

 

MPS meldt de belangrijkste storingen in de functionaliteit van de machine, 24 uur per dag – 7 dagen per week. Wij bieden, binnen de voorwaarden van het afgesloten servicecontract, proactief zorg voor een snelle en adequate opvolging van de storingsmelding. Dit resulteert in betere inzetbaarheid van de apparatuur en vergroot het gebruikersgemak.

 

Automatische toner bestellingen

Het tonermanagement gedeelte draagt automatisch zorg voor het tijdig bestellen en afleveren van de juiste toner voor uw tonervoorraad.

 

Automatische tellerstand meldingen

MPS communiceert automatisch de tellerstanden van uw machine. Het arbeidsintensieve en foutgevoelige proces van het invullen van tellerstandkaarten behoort hiermee tot het verleden.

 

 

 

Wij bieden onze klanten deze service kosteloos aan. 

Managed Print Services
Offerte aanvraag  

Neem contact met mij op

Naam*
Telefoon: *
  bel-ons